Thursday, March 4, 2021

Download Necip Fazıl Kısakürek Tanrı Kulundan Dinlediklerim fiche de lecture

Tanrı Kulundan Dinlediklerim

par Necip Fazıl Kısakürek
Tanrı Kulundan Dinlediklerim

Necip Fazıl Kısakürek Tanrı Kulundan Dinlediklerim fiche de lecture - Un grand auteur, Necip Fazıl Kısakürek a écrit une belle Tanrı Kulundan Dinlediklerim livre. Ne vous inquiétez pas, le sujet de Tanrı Kulundan Dinlediklerim est très intéressant à lire page par page. Le livre a pages 153. Je suis sûr que vous ne vous sentirez pas ennuyeux à lire. Ce livre étonnant est publié par une grande fabrication, Necip Fazıl Kısakürek. La lecture de la Tanrı Kulundan Dinlediklerim fera plus de plaisir dans votre vie. Vous pourrez profiter de l'idée derrière le contenu. Télécharger Tanrı Kulundan Dinlediklerim bientôt à votre ordinateur portable facilement.

Eserin içeriğini oluşturan yazılar, 1943 ve 1945 Büyük Doğu dergilerinde «Tanrı Kulundan Dinlediklerim» başlığı altında kaleme alınmıştır.
Başlıktaki nisbetlendirmenin de ifadelendirdiği gibi eser, Necip Fazıl’ın Efendisinden aldığı feyzin bereketiyle, tarih, fikir, sanat, şiir, roman, hikaye, tiyatro; hâsılı el attığı her mevzuda, «O kapı»ya bağlı «kıymetlendirme ölçüleri»ni billurlaştırdığı bir eserdir.

Nom de fichier : tanrı-kulundan-dinlediklerim.pdf


No comments:

Post a Comment